"Я отримала більше, ніж від усіх психологів": Андрій Бєдняков розповів про слова фанатки, які він не забуде до старості

Читать на русском
Автор
1725
Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков. Фото www.instagram.com/p/CvMGqRgIyE-/

Телеведучий вражений тим, що на його виступи був sold out

Український актор і телеведучий Андрій Бєдняков розповів про свої враження від першої частини туру містами України зі своєю моновиставою "Кому ти там потрібен". Він опублікував в Instagram пост з відео, на якому видно кадри з його виступів, де він ходить по сцені і розповідає про своє життя.

Бєдняков подякував своїм глядачам за те, що приходили на його шоу і дозволили йому здійснити свою мрію. Він також розповів про слова фанатки, які він не забуде до старості. Вона сказала йому, що за дві години його моновистави отримала більше, ніж від усіх психологів і мотиваторів, до яких зверталася.

""Андрію, хто мені поверне гроші, які я заплатила всім тим психологам та мотиваторам за останній час? Якщо сьогодні, за ці 2 години, я отримала набагато більше, ніж від усіх їх разом". Ці слова дівчини після концерту запам’ятаються надовго. Я обов’язково їх згадаю у 86, поїдаючи Skittles в машині як у Майкла Джордана", — пише Бєдняков.

Моновистава Бєднякова "Кому ти там потрібен" — це автобіографічна історія про його шлях до успіху, про його сумніви, страхи, помилки і перемоги. Вистава стартувала у лютому 2023 року і отримала багато позитивних відгуків від глядачів.

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков неодноразово висловлював свою підтримку Україні у війні з росією. Він розповідав про те, як його рідний Маріуполь страждає від окупації і блокади, як російські пропагандисти влаштовують "танці на кістках" і приховують правду від маріупольців. Він також показував кадри руйнованої окупантами Авдіївки.