Чому червона нитка на зап'ясті має бути вовняною: правила носіння оберегу

Читать на русском
Автор
3425
Червона нитка — один із найпоширеніших оберегів
Червона нитка — один із найпоширеніших оберегів. Фото Телеграф

Важливо носити червону нитку на лівій руці, оскільки це є особливою зоною

Червона нитка на зап'ясті – це не просто модний аксесуар, а й давній оберіг, який має свою історію і значення. Це символ життя, крові і вогню. Вона має сильну енергетику і здатна захищати від негативних впливів, очищувати ауру і притягувати щастя, як і шпилька, яку також можна використати, як оберіг. Червона нитка часто використовується у різних релігіях і культурах, пов'язаних з духовним розвитком, здоров'ям і достатком.

Одне з найпоширеніших застосувань червоної нитки – це зав'язування її на зап'ясті лівої руки. Цей звичай має своє походження в Каббалі – єврейській містичній традиції, яка вчить про таємну сутність Бога і світу. За Каббалою, ліва рука – це межа між святим і нечистим, межа між добром і злом. Саме через ліву руку до людини можуть проникнути злі сили, порча, пристрасність або нещаслива доля. Зав'язуючи червону нитку на зап'ясті, людина створює свого роду бар'єр, який не пропускає негативну енергетику до свого тіла і душі. Червона нитка також допомагає позбутися страхів, комплексів і залежностей.

Щоб правильно провести цей ритуал, потрібно дотримуватися деяких правил. Так, зав'язування червоної нитки виконується на лівому зап'ясті, як на приймачі енергії. Даний ритуал краще довірити близькій людині, що має позитивні почуття до вас. При зав'язуванні важливо мати чіткі наміри, заповнюючи нитку власною енергією та бажаннями, можливо, додатково промовляючи молитву або заклинання. Найкращий час для цього ритуалу — фаза зростаючого Місяця, яка притягує добро і корисність. Зав'язується нитка семи вузлами, що символізують сім днів творення за Каббалою, і кожен з вузлів можна супроводжувати висловлюванням особистого бажання.

Нагадаємо, що на нашому сайті ви також можете дізнатися про інші способи залучити багатство і захиститися від пристріту. Наприклад, про те, яка свічка притягує гроші і як правильно її вибрати для залучення достатку. Це предмет, який здавна використовують для магічних обрядів, тому й заряджений багатою енергетикою.