"З Держбюджету грошей не брали": Леся Нікітюк знялася у власній версії "Барбі" (відео)

Читати російською
Автор

Телеведучій личить образ легендарної ляльки

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка славиться своїм гумором та екстравагантними образами, несподівано показала свою схожість з легендарною лялькою Барбі. Вона одяглася в рожеву сукню та стала головною героїнею скетчу про зустріч з іншою популярною лялькою — Пупсом.

Це відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. У ролику Нікітюк стоїть у рожевій коробці, як Барбі, а поруч з нею — акторка Ірина Гатун, яка грає Пупса. Вони обмінюються репліками про своє життя, пригоди та проблеми. Скетч вийшов дуже смішним та іронічним, адже Пупс постійно засинає, а Барбі намагається її розбудити.

"Зняли серіал по бартеру, з Держбюджету грошей не брали. Актори працюють за лайки", — написала Леся. Потім Нікітюк опублікувала ще одну частину скетчу, де пожартувала над Пупсом. Вона написала: "Пупс нагадує мені одну знайому вчительку. Вона теж засинала на уроці, але одним оком контролювала весь клас".

Нагадаємо, що Леся Нікітюк не тільки ведуча, але й добра подруга для своїх колег. Вона нещодавно зробила сюрприз для наречених Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна, які одружилися днями. Вона подарувала їм оригінальне "весільне фото". Також весною відомо, що Нікітюк продовжить вести шоу "Хто зверху?" без Сергія Притули.