Це треба бачити: Нікітюк зробила Дорофєєвій та Кацуріну сюрприз з нагоди їхнього весілля (фото)

Читать на русском
Автор
4366
Фото з весілля і фото подружжя з Нікітюк Новина оновлена 15 серпня 2023, 10:36
Фото з весілля і фото подружжя з Нікітюк. Фото instagram

Але увагу привернула зачіска Кацуріна

Співачка Надя Дорофєєва та її чоловік Міша Кацурін, які днями одружилися, отримали несподіваний подарунок від ведучої Лесі Нікітюк. Вона привітала їх з весіллям оригінальним фото, де обличчя зіркової пари прифотошоплені до інших молодят.

Про це Нікітюк розповіла у своєму Instagram, де опублікувала сторіс з фотографією. На ньому видно, як вона тримає у руках рамочку з чорно-білим знімком, де Дорофєєва та Кацурін позують у весільному вбранні. Однак, це не їх справжнє фото, а монтаж із іншого весілля.

Нікітюк зі своїм подарунком
Весілля Дорофєєвої та Кацуріна - подарунок Нікітюк
Оригінал фото
Фото у вигляді подарунка
Весілля Дорофєєвої та Кацуріна - фото з Лесею Нікітюк
Дорофєєва, Кацурін і Нікітюк

Нікітюк зустрілася з Дорофєєвою та Кацуріним у кафе на Подолі. Також вона зауважила, що Кацурін у новому образі — з довгим волоссям замість коротко поголеної голови. Оскільки ще кілька днів тому він був короткостриженим, то в коментарях припустили, що це перука.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва зізналася, що не змінила прізвище після весілля і вважає, що це на все життя. Тим часом Леся Нікітюк продовжує вести шоу "Хто зверху?" на Новому каналі. Вона отримала нового співведучого, який замінив Сергія Притулу.