Чи має Марго Роббі сліди "пластики" на обличчі: відомий український пластичний хірург розкрив секрет обличчя зірки

Читать на русском
Автор
5986
Марго Роббі та Едгар Камінський
Марго Роббі та Едгар Камінський. Фото Телеграф

В мережі сперечаються, чи могла Марго Роббі робити пластику, аби бути ще більше схожою на Барбі

Український пластичний хірург Едгар Камінський, якого захейтили після виїзду з України, поділився своєю думкою про обличчя Марго Роббі, яка зіграла головну роль у фільмі "Барбі". Він стверджує, що актриса не має слідів пластичних операцій і що її природна краса підходить для образу ляльки.

Камінський опублікував свій пост у Instagram, де він порівняв фотографії Марго Роббі з ляльками. Він також задав питання, чи могла б Барбі бути такою популярною і бажаною з натуральними, автентичними і більш звичайними рисами обличчя.

"Створення ляльки Барбі було справжньою "бомбою" у світі естетики тіла. Художника, творця образу ляльки, можна назвати Оппенгеймером світу естетичної медицини, пластичної хірургії. До появи соцмереж Барбі була об'єктом мрій і наслідування. Блондинка з блакитними очима, з маленьким носиком, повними губами, піднятими бровами, широкими вилицями і гострою нижньою щелепою стала асоціативним ідеалом краси в 2000-х і продовжує втілювати ідеал бажаної краси для багатьох" — написав хірург.

Він також захистив Марго Роббі від звинувачень у тому, що вона раніше робила пластику. Камінський зазначив, що досвідчені і професійні хірурги скажуть, що Марго не має жодних ознак, форм або ліній, які свідчать про будь-які пластичні операції. У фільмі ж гримери також залишили її риси обличчя і тіла без змін.

Марго Роббі — одна з найпопулярніших актрис сучасності, яка отримала славу завдяки своїм ролям у фiльмах "Вовк з Уолл-стрiт", "Одного разу в Голлiвудi" та інших. Днями вийшов на великих екранах фiльм "Барбi", де вона грає легендарну ляльку, яка опиниться у реальному свiтi. Разом з нею у фiльмi зiграє Раян Гослiнг, який виконає роль Кена — друга Барбi. Фiльм уже оцінили веселим і саркастичним.

Нагадаємо, що Марго Роббі і фільм Барбі спровокували тренд — люди втілюють образ ляльки і на собі. Так донька Арнольда Шварценеггера Кетрін також приміряла деякі елементи одягу. А до цього сама Марго Роббі показала свою ідеальну фігуру у короткій сукні на прес-конференції фільму. Вона доповнила свій образ рожевими туфлями і макіяжем у тон.