Донька Арнольда Шварценеггера одягнулася як "Барбі" (фото)

Читать на русском
Автор
3952
Кетрін Шварценеггер Новина оновлена 15 серпня 2023, 10:35
Кетрін Шварценеггер. Фото Телеграф

33-річна американська письменниця не змогла залишитися осторонь модного тренду

Кетрін Шварценеггер, донька голлівудського актора Арнольда Шварценеггера, вразила своїх шанувальників новим знімком в Instagram. Вона приміряла на себе образ ляльки "Барбі" на знак виходу однойменного фільму.

Кетрін Шварценеггер опублікувала фото, на якому позує в машині. Вона одягнена у джинсовий комбінезон і білу футболку, а на руки вона одягнула рожеві нарукавники мітенки, а також сонцезахисні окуляри з білою оправою, як у Барбі.

"Barbie, but make it SPF 50+ ", — підписала Кетрін своє фото. Світлина була оприлюднена на офіційній сторінці Кетрін Шварценеггер в Instagram, де вона має понад 1 млн підписників.

Кетрін Шварценеггер, очевидно, натхненна новим фільмом "Барбі", який днями вже вийшов на великі екрани. Головну роль у ньому грає Марго Роббі.

Кетрін Шварценеггер — відома американська письменниця, яка народилася в 1989 році в Лос-Анджелесі. Вона також є почесним послом Американського товариства із запобігання жорстокого поводження з тваринами та членом Товариства найкращих друзів тварин. Донька Арнольда Шварценеггера є заміжньою за актором Крісом Праттом, з яким познайомилася на пікніку, організованому її матір'ю Марією Шрайвер.

Нагадаємо, що Арнольд Шварценеггер — це не тільки відомий актор і політик, але і активний прихильник України. Раніше ми розповідали, як він різко розкритикував Європу за допомогу росії у будівництві газопроводу "Північний потік-2". Він назвав це "самогубством" і заявив, що на руках Європи кров українців. Також ми писали, як гурт "Калуш" завітав у гості до Шварценеггера в його особняку в Каліфорнії. Актор був дуже радий такому сюрпризу і подякував музикантам за їхню талановитість і патріотизм.