Зірка "Тора" Кріс Хемсворт відсвядкував день народження своєї дружини, яка старша за нього на 7 років (фото)

Читать на русском
Автор
3633
Хемсворт і Патакі Новина оновлена 15 серпня 2023, 10:37
Хемсворт і Патакі. Фото www.instagram.com/chrishemsworth

Вони є однієї з найміцніших пар Голлівуду

Актор Кріс Хемсворт, який задумується над завершенням кар'єри в кіно, влаштував святкову вечірку для своєї дружини Ельзи Патакі. Їй 18 липня виповнилося 47 років.

Актор поділився відео і фото з іменинницею на своїй сторінці в Instagram. Хемсворт показав, як він і кілька друзів пари співали Happy Birthday, коли Патакі задувала свічки на шоколадно-полуничному торті. Актор також додав до поста кілька знімків, де його кохана позувала з ще одним тортом із апельсиновим кремом та кокосовою стружкою та маленьким тістечком.

"Щасливого дня народження, моя прекрасна дружино", — написав Хемсворт у підписі до поста. Він також побажав коханій "багато кохання, щастя і здоров'я".

Кріс Хемсворт і Ельза Патакі — одна з найміцніших пар Голлівуду. Вони побралися в грудні 2010 року і мають трьох дітей: дочку Індію Роуз і синів Сашу і Трістана. Вони живуть в Австралії, рідному краї Хемсворта.

Нагадаємо, що Кріс Гемсворт не планує прощатися з роллю Тора в кіновсесвіті Marvel. Він раніше заявив, що готовий продовжувати грати Бога грому, якщо йому будуть пропонувати цікаві сценарії. Він також висловив своє захоплення від співпраці з режисером Тайкою Вайтіті, який зняв четверту частину про Тора — "Тор: Любов і грім". Однак цей фільм не отримав хороших відгуків від критиків, які назвали його "нудним", "безглуздим" і "перевантаженим".