56-річна Сальма Гаєк показала свої форми у вогняному бікіні (відео)

Читать на русском
Автор
681
Сальма Гаєк — фото з Instagram Новина оновлена 15 серпня 2023, 10:45
Сальма Гаєк — фото з Instagram. Фото Телеграф

Зірка вражає фізичною формою

56-річна мексиканська актриса Сальма Гаєк, яка нещодавно красувалася в Каннах, досягла нового рубежу в Instagram: 25 мільйонів підписників. Щоб подякувати своїм фанатам за їхню підтримку, вона опублікувала відео, на якому танцює у воді в бікіні.

На відео під пісню Лани Дель Рей "Radio" видно струнке тіло і грайливий настрій Гаєк, яка рухається під музику у басейні. Вона підписала пост англійською та іспанською мовами, сказавши, що ненавидить займатися спортом, але любить святкувати хороші моменти.

"Не можу повірити, 25 мільйонів підписників! Дуже-дуже дякую кожному з вас. Оскільки вам найбільше подобаються мої фото в бікіні, ось для вас тренування в бікіні. Я ненавиджу займатися спортом — але люблю святкувати хороші моменти, танцюючи у воді. Я щиро зворушена і вдячна за всю вашу любов і підтримку." — написала вона.

Відео отримало понад мільйон лаків і десятки тисяч коментарів від її підписників, які хвалили її красу, харизму і талант. Деякі з її знаменитих друзів, таких як Пенелопа Крус, Кейт Гадсон і Зої Салдана, також привітали її з досягненням.

Нагадаємо, що торік в Іспанії відпочивала Настя Каменських, яка засвітила обвислий живіт. Співачка, яка раніше хвалилася своїми формами, не приховувала своїх недоліків в купальнику. Також на іспанському курорті помітили зрадницю Ані Лорак з її чоловіком. Вона досить розтовстіла і змінилася до невпізнання.