"Це вперше в житті": Аліна Гросу виграла чималу суму в американській лотереї (ВІДЕО)

Читать на русском
Автор
851
Аліна Гросу та її виграш
Аліна Гросу та її виграш. Фото Телеграф

Співачка надихнулася старим анекдотом і купила білет

Українська виконавиця Аліна Гросу, яка перебуває в США, поділилася історією про свій виграш в американській лотереї. Вона отримала 770 доларів, заплативши за лотерейний білет 30 доларів.

Гросу розповіла про свій виграш у своєму Instagram, де опублікувала фото з чеком та пляшкою коньяку Hennessy. "Як би ви їх витратили? Чи вигравали? П.с. Реклама "Хеннессі" була не запланована expressionless. П.п.с. Це вперше в житті в мене", — написала вона.

Співачка також додала, що не хоче надихати своїх шанувальників купляти собі лотерею, бо це частіше в житті марна трата грошей, на яку підсісти дуже просто.

Аліна Гросу також поділилася відео, в якому розповіла, як вона вирішила купити лотерейний білет, надихнувшись анекдотом про чоловіка, який просив у Боженьки грошей. Вона сказала, що вперше в житті купила квиток за 30 доларів, бо він мав кросворд, і вирішила його вдома. Вона зраділа, коли побачила, що співпало 9 слів в різних колонках, і подумала, що виграла 500 тисяч доларів. Але потім виявилося, що це було 770 доларів. "Але вони на дорозі не валяються", — пожартувала вона.

Аліна Гросу перебуває в США з 2019 року, де працює над своїми музичними проектами. Вона також займається благодійністю та популяризацією української культури за кордоном.

Останнім часом співачка також потрапляла у центр уваги через свої особисті стосунки з російським актором Романом Полянським, з яким вона розлучилася після тривалого роману. Гросу заявила, що показувати своє особисте життя було її помилкою та зараз фокусується на своїй кар'єрі. Нагадаємо також, що раніше українець виграв величезну суму у Бельгії. Він збирається витратити частину свого виграшу на допомогу Україні.