Таропрогноз на 2 липня 2023: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в неділю

Читать на русском
Автор
2131
Прогноз Таро, на що всім чекати 2 липня
Прогноз Таро, на що всім чекати 2 липня. Фото telegraf.com.ua

День обіцяє бути важким

У неділю, 2 липня 2023 року, на багатьох можуть чекати неприємності, поганий настрій та зміна планів, — проте з усім можна впоратися, якщо заздалегідь знати, до чого бути готовим.

А про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на другий день липня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Ліворуч праворуч — перевернута Дев’ятка жезлів, перевернуте Правосуддя, перевернута Зірка

А тепер погляньте, яку саме карту Ви обрали:

Перевернута Дев’ятка жезлів

Ось-ось у Вашому житті може спливти якась неприємність, яка з Вами вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми або людини з минулого. Будьте зібрані і насторожі, тоді Ви зможете дати відсіч і все вирішити на краще.

Перевернуте Правосуддя

У цьому положенні карта попереджає, що в неділю удача гратиме проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат Вам не сподобається.

Перевернута Зірка

У цьому положенні карта попереджає, що 2 липня Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та нагрянути депресивний настрій. Заздалегідь приготуйте собі щось для підняття духу, виберіть хороший фільм, запишіться на йогу або купіть смачненького.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку наступного тижня за картами Таро.