На них чекає підвищення, визнання та успіх: названі щасливчики липня за картами Таро

Читать на русском
Автор
2841
Тельцям, Близнюкам, Ракам, Водоліям та Рибам посміхнеться успіх у липні
Тельцям, Близнюкам, Ракам, Водоліям та Рибам посміхнеться успіх у липні. Фото kartinkof.club

Ці знаки Зодіаку будуть найщасливішими наступного місяця

Декому доведеться тяжко у липні 2023 року, проте одразу п’яти знакам Зодіаку другий місяць літа принесе море удачі, щастя та успіху.

Цими знаками є Телець, Близнюки, Рак, Водолій та Риби, говорить гороскоп Таро від "Телеграфу" на місяць.

Тільцям випав Король пентаклів

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, проаналізувати її та підбити підсумки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Близнюкам випала перевернута П’ятірка пентаклів

У перевернутому вигляді ця карта каже, що незабаром у Вас нарешті можуть вирішитися якісь проблеми, пов'язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, можливо нарешті почнете одужувати.

Ракам випала Трійка пентаклів

У липні у Вас може добре йти робота та професійне зростання, можливо прийде визнання або станеться підвищення. Також може з'явитися можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Водоліям випав Світ

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Вона вказує на те, що у липні Ви зможете наблизитися до матеріального та сімейного благополуччя. Також це буде гарний час для подорожей.

Рибам випав Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. У липні Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" також розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку наступного тижня за картами Таро.