З такою намазкою борщ буде ще смачнішим: як приготувати з сала та часнику

Читати російською
Автор

Намазка чудово поєднується зі свіжим чорним хлібом

Мало хто уявляє смачний наваристий червоний борщ без сала. Зазвичай цю страву їдять з цибулею та салом на хлібі, яке можна засолити самостійно.

Сьогодні ж ми пропонуємо приготувати намазку із сала та часнику. Вона виходить пікантною та дуже смачною, інформують на Instagram-сторінці "ann_.and_.food".

Як приготувати намазку з сала та часнику

Інгредієнти:

  • сало;
  • часник;
  • сіль;
  • паприка;
  • гірчиця;
  • зелень кропу;

Спосіб приготування:

  1. Сало нарізати кубиками, викласти у чашу блендера.
  2. Додати кілька зубчиків часнику.
  3. Посолити, поперчити, додати паприку.
  4. Ложкою викласти гірчицю.
  5. Додати довільно нарізану зелень кропу.
  6. Все збити до однорідної маси.
  7. Викласти у посудину та можна зберігати у холодильнику пару тижнів.

А якщо ви любите сало, рекомендує засолити його із чорносливом. На смак воно буде схоже на копчене.