Банани зберігатимуться місяць: лише одна проста дія

Читать на русском
Автор
Лайфхак з бананами, щоб довго не псувалися
Лайфхак з бананами, щоб довго не псувалися. Фото Canva

Одна дія значно продовжить зберігання бананів

Продукти мають властивість швидко псуватися, особливо, коли йдеться про фрукти та овочі. Потемнілі — доводиться викидати та стає шкода грошей. Щоб цього не було, треба знати певні хитрощі. До речі, нещодавно ми ділилися корисним лайфхаком, як зберігати хліб протягом трьох тижнів.

Банани є улюбленим фруктом багатьох, однак, вони покриваються чорними плямами всього за кілька днів, пише The Mirror. Одна кмітлива жінка розкрила секрет, як їй вдається зберігати цей фрукт свіжим, протягом 26 днів.

Хитрість полягає у тому, щоб порізати банани на частини разом із шкіркою і покласти у скляні банки. Тоді — відправляємо у холодильник. Цікаво, що жінка хотіла перевіряти, чи банани зберігатимуться у такому вигляді хоча б 12 годин. Тоді як експеримент затягнувся на 26 днів.

Коли жінка витягла банани з банки, вони виглядали такими ж свіжими, як раніше. І на них не було темних плям. Спробуйте таких лайфхак вдома та перевірте, чи подіяв він у вас.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити так, щоб яйця легше очищалися від шкарлупи. Після варіння їх треба залити холодною водою та потрясти у каструлі. Тоді шкірка потріскає, і її буде набагато легше знімати.