Буде як новенька: як прибрати неприємний запах із кухонної дошки

Читать на русском
Автор
Цей лайфхак перевірений роками Новина оновлена 22 квітня 2024, 09:30
Цей лайфхак перевірений роками. Фото Freepik

Перевірений лайфхак для очищення кухонної дошки

Обробна дошка – незамінний атрибут на кожній кухні. Господині використовують цей інвентар щодня — то салат порізати, то нарізати інгредієнти на бутерброди, то нарізати м’ясо чи овочі на борщ. З часом обробна дошка може вбирати і накопичувати різні запахи, через що сама починає неприємно пахнути.

Вирішити цю проблему допоможе старий перевірений лайфхак, який знайшли в журналі "Ліза". Цей спосіб допоможе очистити кухонну дошку від забруднень і позбавити її неприємних запахів.

лайфхак для кухні, дошка

Так, щоб позбутися неприємного запаху, вам потрібно добре вимити дошку губкою, нанісши на неї харчову соду. Потім протріть дошку часточкою лимона і відправте в мікрохвильову піч на три хвилини. Там вона має добре "прожаритися" на максимальній потужності. Після того дошка буде чистою та свіжою.

Після нарізки м’яса або риби можна очистити кухонну дошку, протерши її половинкою лимона. Також допоможе очистити дошку содовий розчин. Просто змішайте трохи соди з водою та помийте нею обробну дошку. Від запахів та забруднень не залишиться і сліду.

Раніше "Телеграф" розповідав, як використовувати кондиціонер для волосся у побуті. Він знадобиться не тільки для миття голови.