Не тільки для миття голови: як використовувати кондиціонер для волосся у побуті

Читать на русском
Автор
Кондиціонер можна використовувати не лише для волосся Новина оновлена 19 квітня 2024, 09:58
Кондиціонер можна використовувати не лише для волосся. Фото Freepik

Ефективні способи використання кондиціонера для волосся в побуті

Жінки використовують кондиціонери при митті голови, щоб зміцнити волосся і зробити його розчісування легшим. Однак, цей засіб можна використовувати не лише за прямим призначенням. "Телеграф" вже розповідав, як швидко висушити волосся, якщо під рукою немає фена, а сьогодні ділиться, як використовувати кондиціонер для волосся у домашньому господарстві.

Як виявилося, засіб для волосся можна використовувати у побутових справах, типу прання та очищення речей, пише obozrevatel.com. Пропонуємо дізнатися докладніше про альтернативне використання кондиціонера для волосся.

Лайфхаки з одягом

Можливо, ви стикалися з ситуацією, коли блискавка на одязі не застібається або заїдає. Іноді вирішити цю проблему можна за допомогою кондиціонера для волосся. Достатньо нанести краплю засобу і змастити блискавку, і вона одразу ж запрацює, як треба.

Лайфхак із пранням

Кондиціонер для волосся можна використовувати для прання делікатних речей або вовняного одягу. Використовувати цей засіб можна як при ручному пранні та полосканні, так і при пранні в машині. Кондиціонер делікатно очищає тканини та не шкодить їм.

Лайфхак для взуття

Якщо закінчився крем для взуття, освіжити вигляд туфель або черевиків можна за допомогою кондиціонера для волосся. Головне, щоб взуття було чистим і сухим, інакше результат вам не сподобається. А якщо взуття сухе, то кондиціонер чудово його відполірує та подарує свіжість та блиск.

Раніше "Телеграф" розповідав про дві стрижки, які сміливо можна назвати не модними цієї весни. Краще не робити такі стрижки у новому сезоні.