Мало хто знає: як правильно розігрівати заморожені млинці, щоб смак був значно кращим

Читать на русском
Автор
Як смачно розігріти млинці
Як смачно розігріти млинці. Фото Файні пироги

Млинці будуть значно смачнішими

Ми розповідали, що можна додати в каву для кращого смаку та аромату. Тепер розповідаємо, як розігріти заморожені млинці, щоб напівфабрикат був смачним.

Млинці з різноманітними начинками, які часто вирушають на зберігання до морозильної камери, — це завжди чудовий варіант для швидкого та ситного перекусу. Байдуже — приготували ви їх самі чи купили готові, надалі все залежить від того, як їх розігріти. Правильним способом ділимось разом із Pixelinform.

Як правильно розігріти млинці після заморозки

Розморожування не потрібне

Заморожені млинці не потребують попереднього розморожування. Просто дістаньте їх з морозильної камери, зніміть харчову плівку або пакет.

Розігрійте на сковороді

Викладіть заморожені млинці на змащену вершковим маслом сковороду. Накрийте кришкою і прогрівайте протягом 7-10 хвилин з кожного боку. Точний час залежить від типу начинки.

Використовуйте духовку

Розігрійте духовку до 180-200°C. Застеліть деко пергаментним папером і змастіть його маслом. Викладіть заморожені млинці на деко. Випікайте протягом 20 хвилин.

Завдяки цим простим порадам ви зможете легко розігріти заморожені млинці та насолодитися ними, коли вам захочеться. Також ми розповідали, де на кухні не варто зберігати олію.