Як швидко висушити волосся, якщо під рукою немає фена

Читать на русском
Автор
Лайфхак для дівчат на екстрений випадок Новина оновлена 17 квітня 2024, 19:06
Лайфхак для дівчат на екстрений випадок. Фото Freepik

Простий лайфхак, який стане в нагоді дівчатам

Практично всі дівчата у житті стикалися із ситуацією, коли потрібно швидко висушити волосся, а фена під рукою немає, або відключили світло. Однак вирішити цю проблему можна за допомогою простого лайфхака. "Телеграф" вже розповідав, як виглядає трендова жіноча стрижка весни Nirvana, а сьогодні ділиться лайфхаком від перукарів, як швидко висушити волосся без використання фена.

Як виявилося, відсутність фена — не проблема, якщо під рукою є три чисті рушники, пише Ukr.Media. Також вам знадобиться праска, якщо є електрика.

Як висушити волосся без фена — простий лайфхак

Коли ви помили голову, використовуйте три рушники, бажано такі, що добре вбирають вологу. Спочатку ретельно промокніть мокре волосся першим рушником. Потім, використовуйте другий рушник, щоб добре віджати волосся. А третій рушник потрібно нагріти праскою і загорнути в нього волосся на 15-20 хвилин.

Така натуральна сушка волосся допоможе не тільки швидко підсушити пасма, але і зробити ]х більш гладким і менш схильним до електризації.

Крім того, перукарі рекомендують під час миття голови використовувати кондиціонер або спеціальний бальзам для волосся. Це допоможе волоссю швидше висохнути. Однак пам’ятайте, що ці засоби потрібно наносити на кінчики волосся, уникаючи прикореневої зони, щоб зберегти об’єм зачіски.

Раніше "Телеграф" розповідав про дві стрижки, які сміливо можна назвати не модними цієї весни. Краще не робити такі стрижки у новому сезоні.