Про такий спосіб чистки матраців знають не всі: як це зробити горілкою

Читать на русском
Автор
527
Для чищення матраца знадобляться лише підручні засоби
Для чищення матраца знадобляться лише підручні засоби. Фото lifehacker.ru

Цей лайфхак вам знадобиться

Упродовж експлуатації матраца на ньому можуть з'являтися різноманітні плями або навіть цвіль. Їх можна спробувати прибрати самостійно за допомогою лимонного соку, або ж звернутися до професіоналів, які приведуть спальне місце до ладу.

Сьогодні ми хочемо поділитися методом, за допомогою якого можна поборотися з цвіллю. Для цього знаходиться горілка, інформують на порталі "Ukr.Media".

Як почистити матрац за допомогою горілки

Так, необхідно змішати воду та горілку у пропорції 1 до 1 та залити цю суміш у пульверизатор. Після цього, уражені цвіллю ділянки необхідно обприскати та залишити на 15 хвилин, а далі протерти поверхню.

Це спосіб може допомогти й освіжити старий матрац, що неприємно пахне. Принцип той самий – розвести горілку та обприскати поверхню. Але важливо висушити матрац на вулиці чи балконі.

Також для чищення матраца можна використовувати розведену у воді сіль або оцет. Для цього необхідно розпилити цей розчин на поверхню матраца і залишити на деякий час, а потім видаліть залишки сухою ганчіркою або пилососом.

Раніше ми писали, скільки разів на місяць потрібно чистити матрац. При чищенні матраца можна використовувати прості й натуральні інгредієнти.