Хитрий спосіб смаження риби: всі дрібні кісточки "розчиняться"
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 4863
Простий кулінарний лайфхак для риби
Ми розповідали про помилки у приготуванні шашлику. Тепер ділимось лайфхаком, який може значно спростити життя любителям риби.
Є простий спосіб приготувати рибу так, щоб кісточки стали м'якими та не відчувалися під час їжі. Вам не знадобиться розрізати рибу на дрібні шматочки, адже цей метод дозволяє просмажити її цілком. Як це зробити, розповіли на порталі ProstoWay.
Вам знадобиться риба, очищена та порізана на шматочки, спеції до смаку, борошно та олія для смаження
Обваляйте рибу в борошні. Розігрійте сковороду з олією на повільному вогні. Викладіть рибу на сковороду і смажте до золотистої скоринки. Переверніть рибу і смажте ще 5-7 хвилин.
Після цього слід накрити сковороду кришкою і тушкувати рибу на повільному вогні ще 10-15 хвилин. Завдяки повільному томлінню та цибулі кісточки в рибі стають м'якими та не відчуваються під час їжі.
Цей метод підходить для будь-якої риби, але особливо добре він підходить для риби з дрібними кістками, таких як карась, лящ, щука. Також ми розповідали, як додавати цибулю в котлети, щоб зберегти їх соковитий смак.