Таропрогноз на 17 квітня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в середу

Читать на русском
Автор
4083
Прогноз Таро, на що всім чекати 17 квітня
Прогноз Таро, на що всім чекати 17 квітня. Фото telegraf.com.ua

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У середу, 17 квітня 2024 року, деякі будуть приймати вдалі рішення та отримувати все бажане, тоді як на інших може чекати поганий настрій та обман.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на сімнадцятий день квітня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Королева кубків, перевернута Шістка пентаклів, Туз мечів

Перевернута Королева кубків

У вас середа може ознаменуватися поганим настроєм і депресивним станом, буде схильність відмовитися від проблем і світу загалом через відхід в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками і намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Перевернута Шістка пентаклів

У цьому положенні карта попереджає, що у Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, через що варто відмовитися від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману.

Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. Найближчим часом Ви прийматимете вірні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, для яких чотирьох знаків Зодіаку квітень стане неймовірно вдалим за картами Таро.