Пожежа у Копенгагені – провісник великої війни у Європі?

Читать на русском
Автор
7257
Pixabay Новина оновлена 18 квітня 2024, 10:24

Чи має сенс шукати таємні знаки та символи у цій події? Пояснює нумеролог Владислав Грицай

У вівторок, 16 квітня, світові ЗМІ облетіла фотографія пожежі в будівлі старовинної копенгагенської біржі Берсен, де зберігаються унікальні витвори мистецтва. Старовинний шпиль будівлі обвалився. "Горять 400 років нашої культурної спадщини", — з гіркотою прокоментував пожежу міністр культури Данії Якоб-Енгель Шмідт.

16 квітня 2024 року пожежа біржа Копенгаген
Копенгагенці запевняють, що ця будівля благополучно пережила не одну пожежу і дивуються, як міг упасти шпиль біржі.

"Телеграф" згадав, як за 40 днів до повномасштабного вторгнення в Україну з Софії Київської, де знаходиться головна берегиня України — Оранта, впав хрест. Тоді багато хто говорив про погане знамення і майбутню війну.

"Телеграф" поговорив із нумерологом та езотериком Владиславом Грицаєм про те, чи варто зараз напружитися старій Європі. І якщо так, то до чого готуватися.

Очевидно, що світ стоїть на порозі третьої світової, зазначає експерт. І 2024-2025 роки за його словами дуже важливі з погляду смислів та знаків.

"Зверніть увагу: будівля біржі збудована у 1625 році. У 2025 йому виповнилося б 400 років. Це дуже сильний знак. Для людини — 40 днів, ви самі розумієте — шлях душі до переходу в інший світ. Для цивілізації цей шлях довший — на переосмислення і підбиття підсумків дається 400 років — і вона йде на переродження.

Владислав Грицай упевнений, що вторгнення Росії до України стало початком конфлікту різних цивілізацій. І Європа може стати наступним полем бою

На його думку, дуже важливо і примітно, що йдеться про історичну будівлю в серці Данії – однієї з найдемократичніших країн світу і начебто віддаленої від нашого конфлікту. Це означає, що зберегти спокій і у Північній Європі може бути непросто.

"2025 рік для старої Європи стане тим роком, коли вони опиняться на перехресті. І пожежа дійсно дуже схожа на символ, який говорить про ймовірну війну в Європі. Про конфлікт західноєвропейської і мусульманської цивілізацій. Пам’ятаємо про пожежі в паризькому Нотр-Дамі п’ять років тому", — нагадує нумеролог.

Він уже ділився з читачами "Телеграфа" інформацією про те, що 2022 рік і повномасштабний напад Росії на Україну відкрили період протистояння цивілізацій.

"Ми знаходимося на перехресті різних цивілізацій і на 100% не відносимось ні до азійської, ні до західноєвропейської, ні до московської. І війна на нашій території вже була знайома для всього світу, — каже Владислав Грицай. — Зараз же цим знаменням світ, Всесвіт, Бог — називайте як хочете, — дає Європі останній знак, шанс і час запобігти можливим військовим конфліктам у ній самій".

Логіка проста: 2024 рік карми. Початок року – січень, лютий, березень – несли вібрації минулого року. А з 9 квітня і весь травень, за словами експерта, закладатиметься траєкторія руху нашого світу, різних країн. І в цей час ми бачимо ракети на Ізраїль, затоплення Росії та знакову пожежу у старій Європі.

А 2025, резюмує він, буде роком вибору нового шляху для західноєвропейської цивілізації. Час запобігти військовим конфліктам є. Але чи вистачить мудрості та сил у європейських еліт не занурити свої країни у війну?