Один знак Зодіаку найбільше постраждає в ретроградний Меркурій

Читать на русском
Автор
11194
Овнам слід бути обережнішими у цей період Новина оновлена 14 квітня 2024, 18:24
Овнам слід бути обережнішими у цей період. Фото Freepik

Люди цього знака можуть зіпсувати стосунки з оточуючими

Якщо одних знаків Зодіаку ретроградний Меркурій зробить своїми улюбленцями, інші представники зодіакального кола могли просто опинитися у його "чорному списку" .

Астрологи розповіли, що найбільше постраждають від цього транзиту люди, що народилися під сузір’ям Овна. Про це пише nypost.

Овен і ретроградний Меркурій

Для Овнів цей ретроградний цикл вражає їхній перший дім; зовнішній вигляд, підхід, особистість та особистісна ідентичність. Овни, якщо вони відкриті для змін та прийняття нових модальностей, можуть пережити свого роду "ренесанс у сфері спілкування та взаємодії".

Змагальний, чесний і пристрасний Овен повинен подумати, перш ніж говорити, щоб не сказати того, про що вони можуть пізніше пошкодувати. Овен захоче отримати прощення якнайшвидше, але його дії та слова буде важко забути, якщо він не діятиме обережно.

Овни схильні негайно і вголос висловлювати свої почуття, і цього місяця ця звичка може принести більше шкоди, ніж користі. Найкраща стратегія для цього вогняного знака — поважати прямоту та чесність, якими вони відомі, але застосовувати стратегію роздумів над реакцією, щоб їхнє послання було доставлене без гніву та прийнято без гніву. Думайте про м’яко сказану правду, а не про грубу силу.

Раніше астрологи розповіли, для кого цей місяць стане важким. Не пощастить у квітні 4 знакам Зодіаку.