Гороскоп Таро на тиждень: Овни купатимуться в удачі, а Риби засумують

Читати російською
Автор
Новина оновлена 14 квітня 2024, 16:13

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Друга половина квітня у деяких не обійдеться без турбот і апатичного настрою, тоді як на інших навпаки чекають нові звершення та успішне завершення задуманого.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 квітня 2024 року включно.

Овен — Імператриця

Цього тижня у Вас буде період емоційного та матеріального процвітання. Доля буде прихильна до Вас, просто розслабтеся та пливіть за течією.

Телець — перевернуте Колесо удачі

Незабаром у Вас може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладні зусилля.

Близнюки — порожня карта

Поки що для Вас відповідь дати неможливо. Можливо, Ви не готові її почути, або події ще можуть змінитися.

Рак — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Лев — Двійка жезлів

Це — Владика домініону, який має на озброєнні минулі здобутки, і разом із ними замислює нове підприємство, яке має всі шанси на успіх. Але уникайте надто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Діва — перевернутий Лицар пентаклів

На вас можуть чекати неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Терези — перевернутий Блазень

Ця карта говорить про людину, яка схопилася за все відразу, не може закінчити нічого розпочатого і марно витрачає сили. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Скорпіон — перевернутий Паж пентаклей

Найближчим часом Вас може переслідувати безшабашний, бунтарський настрій, через що важко надаватиметься навчання і робота, і можуть накатити напади жалю до себе. Постарайтеся не накручувати.

Стрілець — Сімка мечів

Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри і краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Козоріг — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Скоро у Вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Водолій — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта ще називається "Владика поразки", і вона попереджає, що у Вас може щось піти не за планом, можуть звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Риби — Четвірка кубків

Ви будете трохи відчужені від миру та благ, які він пропонує. Може накотити бентега, — трошки можна посумувати, але не пропустіть, замкнувшись у собі, блага та можливості, які Вам пропонує всесвіт.