Гора нереальної смакоти зі жмені фаршу: ці гарячі бутерброди смакують як піца

Читати російською
Автор

Бутерброди виходять дуже смачними та ситними

Ми розповідали, як приготувати дуже смачні рогалики. Якщо ж ви шукаєте вдалий рецепт смачного солоного перекусу, зверніть увагу на гарячі бутерброди з фаршем.

Як їх приготувати, розповіли на порталі "Школа Життя". І вони надзвичайно просто готуються, а смакують набагато смачніше, ніж піца.

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 200 г фаршу
  • 3 сирих яйця
  • сіль до смаку
  • чорний мелений перець до смаку
  • 1 пучок свіжого кропу та петрушки
  • 150 мл молока
  • 20 г вершкового масла
  • 3 печериці
  • 1 помідор
  • 150 г сиру

Спосіб приготування:

  1. Наріж багет шматочками шириною 1,5 см і відклади. Змішай у мисці фарш, яйце, чорний перець, сіль і подрібнений кріп з петрушкою.
  2. Змішай у іншій мисці два яйця з молоком і сіллю. Змасти форму для торта маслом і виклади на неї нарізані шматочки багета.
  3. Поклади жменю м'ясної суміші на кожен шматок і заповни проміжки між окремими шматочками тіста вимитими та нарізаними грибами. Покрий поверхню багета нарізаними скибочками помідорів.
  4. Залий все яєчною сумішшю з молоком.Запікай страву з фаршем у розігрітій до 180 °C духовці 25 хвилин.
  5. Після цього вийми бутерброди, посип їх сиром. Постав ще на кілька хвилин в духовку — щоб сир розплавився.

Бутерброди виходять надзвичайно ситними та смачними. Також ми ділились рецептом чудового салату "Буковина".