Гороскоп на 13 квітня: в Овнів будуть гріховні спокуси, а навколо Стрільців — вороги та заздрісники

Читать на русском
Автор
5355
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 13 квітня 2024 року Новина оновлена 13 квітня 2024, 07:04
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 13 квітня 2024 року. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку не планувати важливих та нових справ

У період ретроградного Меркурію "Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 13 квітня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на суботу.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Сьогодні можуть відвідувати різні нескромні бажання та думки, найкраще залишити їх при собі. Можуть виникнути спокуси, пов’язані з різними гріховними спокусами. Щоб не піти з правильного шляху, астрологи радять приділити час усамітненню та розбору своїх внутрішніх "демонів".

Телець (21 квітня — 21 травня)

Нічні світила застерігають від бездіяльності та пасивності: прямуючи за спокійним потоком життя, можна упустити можливості. Ініціатива та активність допоможуть зміцнити кар’єрне становище та розширити авторитет, а також принесуть успіх у коханні.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Краще не планувати сьогодні важливі справи та нові починання. Ні спільні зусилля, ні особиста ініціатива не принесуть результатів: енергія витрачатиметься даремно. Ідеї та дотепність, а також сильні сторони залишаться непоміченими. Краще присвятити день дрібним, але необхідним справам. Життя покращиться у Близнюків.

Рак (22 червня — 22 липня)

Енергія цього дня коливається, як і емоційний стан. Комусь можуть приходити капризи, а когось манять пригоди. Це не найкращий час для імпульсивних вчинків і експериментів — потрібна обережність, щоб уникнути неприємностей. Будьте пильні та не ускладнюйте ситуацію. У Раків здійсняться мрії.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цієї суботи є високі ймовірності зустріти приємну і надійну людину, яка може стати вашим партнером або хорошим другом у майбутньому. Якщо ви вже у стосунках, намагайтеся не демонструвати ревнощів, особливо у другій половині дня.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Ця субота – чудовий день для здійснення великих покупок, включаючи інвестиції в нерухомість. Сприятливим буде проведення різних угод, ділових зустрічей та розв'язання юридичних питань, можливо, навіть у суді.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Це сприятливий час для романтичних пригод. Вільним Терезам можна без побоювань заводити нові знайомства та фліртувати, спілкуватися з новими людьми. Тим, хто вже у стосунках, краще приділити весь день або хоча б вечір своєму партнеру.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Астрологічні рекомендації на сьогодні включають близькість із вашою другою половиною, родичами та друзями. Слід приділити повну увагу стосункам чи шлюбу, навчитися поступатися близьким у суперечках. Можливо, початок дня буде не зовсім гладким.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Не найкращий момент для розбіжностей і напружених ситуацій. Також не рекомендується поширювати чутки та розповідати про проблеми у своїх стосунках та сім’ї стороннім людям. Вороги та заздрісники можуть скористатися цим проти вас.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Цей день буде вам сприятливим. Гармонія нічних світил дозволяє ефективно спрямовувати свою енергію у потрібне русло. Важливо не занурюватись у себе і не надто замислюватися про минуле — ностальгія може мати негативні наслідки.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Під впливом нічних світил ви зможете подивитись своє життя з нового боку та оцінити своє поточне становище. Не бійтеся проводити самоаналіз — сьогодні чудовий час для духовних практик, молитов та медитацій. Вечір найкраще провести у колі близьких. У Водоліїв буде багато сексу.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Астрологічний прогноз рекомендує поринути у свої справи на повну котушку. Ранок краще використовувати для виконання домашніх обов’язків, а вечір — для планування покупок. Цей день підходить для набуття нових знань та досвіду.