Євробачення-2024 вже скоро: де можна переглянути півфінали і фінал пісенного конкурсу

Читать на русском
Автор
Доступні платформи для перегляду Євробачення-2024
Доступні платформи для перегляду Євробачення-2024

Вже відомо, де можна подивитися музичний конкурс Євробачення-2024

Євробачення — це велика подія у музичній індустрії. Адже вокалісти з усього світу борються за перемогу для своєї країни у співочому конкурсі. До цієї події також ретельно готуються єврофани: вивчають пісні конкурсантів, беруть участь у різних голосуваннях, а також купують квитки, аби побачити дійство наживо. До речі, ми ділилися добіркою пісень фаворитів Євробачення-2024, на думку букмекерів.

Міжнародний пісенний конкурс цього року відбудеться у швецькому місті Мальме. У ньому позмагаються за перемогу 37 представників різних країн. Серед них — 20 учасників, які стали найкращими у своїх країнах, Швеція, яка приймає конкурс і також Велика Британія, Франція, Німеччина, Італія та Іспанія, як засновниці конкурсу.

Вже відомо, що півфінали Євробачення-2024 відбудуться на стадіоні Malmö Arena 7 та 9 травня. Фінал музичного дійства проведуть 11 травня, також на Malmö Arena. Глядачі зможуть переглянути Євробачення-2024 о 22:00 за київським часом.

Євробачення-2024 українська публіка зможе подивитися на кількох ресурсах:

  • Телеканал "Суспільне Культура";
  • сайт "Суспільне Культура";
  • сайт "Суспільне Євробачення";
  • YouTube-канал конкурсу Євробачення.

Раніше "Телеграф" розповідав про лідера Євробачення-2024, за ставками букмекерів, станом на зараз. З'ясувалось, що це 24-річний швейцарський музикант та виконавець Немо Метлер, який вже не перший рік у шоубізнесі.