Справжні скнари: найбільш жадібні чоловіки за знаком Зодіаку

Читать на русском
Автор
3377
Добре подумайте, перш ніж вступати у відносини з цими знаками Зодіаку Новина оновлена 10 квітня 2024, 18:20
Добре подумайте, перш ніж вступати у відносини з цими знаками Зодіаку. Фото Freepik

Названі найжадібніші чоловіки за знаком Зодіаку

Деякі чоловіки за знаком Зодіаку відрізняються особливою жадібністю та економністю. Таких навіть називають скнарами, вони не люблять ділитися чимось своїм і точно не заплатять за вашу каву на побаченні. "Телеграф" вже розповідав, що Ретроградний Меркурій принесе неприємності у життя трьох знаків Зодіаку, а сьогодні ділиться, хто з чоловіків найжадібніші за гороскопом.

Як виявилося, серед скнар і жмотів три знаки Зодіаку — це Терези, Водолії та Риби, пише сайт orakul.com. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Терези

Економні та розважливі чоловіки-Терези швидше за все попросять складати загальний бюджет з жінкою, коли вони створюють сім’ю. Вони дуже трепетно ставляться до фінансів і не дозволять своїй обраниці витратити зайву копійку. А ще вони досить скупі на подарунки та романтичні витрати, так що не чекайте від такого чоловіка красивих жестів та приємних сюрпризів у стосунках.

Водолій

Чоловіки-Водолії дуже прагматичні, їх найчастіше негласно відносять до "пополамщиками". Це ті, хто вважає, що кожен платить сам за себе - чи то за похід у кафе, чи то за візит у кіно. Ця ж тенденція переходить і в сімейне життя, де ви навпіл оплачуватимете оренду, комуналку або витрати на продукти. І подарунок вам на день народження або інше свято Водолій підбере, швидше за все, за рівною вартістю вашого подарунка йому.

Риби

Швидше за все чоловік-Риби наобіцяє вам золоті гори, проте, коли настане час платити по рахунках, він просто зіллється. Народжені під цим знаком Зодіаку чоловіки дуже жадібні, справжні скнари. Вони можуть економити навіть на собі та своїх потребах, не кажучи вже про другу половинку. І це при тому, що вони вміють заробляти, але на жаль, не вміють витрачати.

Раніше "Телеграф" розповідав, що в період Ретроградного Меркурія трьом знакам Зодіаку потрібно підготуватися до змін. Дізнайтеся, чи є у цьому списку.