Ретроградний Меркурій принесе неприємності у життя трьох знаків Зодіаку

Читать на русском
Автор
2449
Ретроградний меркурій стане несприятливим періодом Новина оновлена 10 квітня 2024, 11:50
Ретроградний меркурій стане несприятливим періодом. Фото Freepik

Дізнайтеся, до чого готуватись

Цієї весни період Ретроградного Меркурія припав на квітень. Він триватиме майже цілий місяць – з 1 по 25 квітня. У цей час життя деяких знаків Зодіаку може змінитися, а на деяких взагалі чекають неприємності та проблеми. "Телеграф" вже розповідав, які знаки Зодіаку у квітні розлучаться, а сьогодні ділиться, на кого зі знаків Зодіаку чекають проблеми та неприємності в житті.

Як виявилося, серед "невезучих" знаків Зодіаку Близнюки, Леви та Риби, пише сайт orakul.com. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Близнюки

У період Ретроградного Меркурія Близнюкам потрібно підготуватися до несподіваних поворотів подій та раптової зміни планів. Можливо, все піде не так, як ви собі задумали, проте не варто сильно засмучуватися. Зрештою, ситуація може обернутися вам на користь. Тимчасові труднощі у житті можуть стати новим стартом для вас.

Лев

Для Левів настає несприятливий період у кар’єрі, зараз точно не той час, коли потрібно розпочинати нові проекти чи просити про підвищення. Перечекайте цей період і незабаром все налагодиться. Використовуйте несприятливий час для саморозвитку, вивчення нових напрямків та отримання нового професійного досвіду.

Риби

Ретроградний Меркурій може вплинути на життя Риб. Можливі сварки чи розставання із другою половинкою. Намагайтеся зберігати спокій і по можливості стабілізуйте ситуацію на особистому фронті. А якщо вже розлучилися з коханою людиною, то відпустіть її і не засмучуйтесь, незабаром є шанс знайти нове кохання.

Раніше "Телеграф" розповідав, що в період Ретроградного Меркурія трьом знакам Зодіаку потрібно підготуватися до змін. Дізнайтеся, чи є у цьому списку.