Як ваш ноутбук врятує лоток для яєць: пристрій більше не буде перегріватися

Читать на русском
Автор
Чому не можна ставити ноутбук на коліна
Чому не можна ставити ноутбук на коліна. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Навіщо ставити ноутбук на лоток для яєць

Якщо ви постійно працюєте за ноутбуком, то точно маєте звичку ставити його на коліна чи будь-які м’які поверхні. Однак робити це категорично заборонено, якщо не використовувати спеціальні підставки.

Ваш ноутбук може врятувати звичайний лоток для яєць. Цей бюджетний засіб зекономить гроші на ремонті і на спеціальній підставці для пристрою. Про це розповіли на Meta.

Якщо тримати ноутбук на м’яких поверхнях часто, він може дуже швидко вийти з ладу. Оскільки вентиляційні отвори закриті, повітря не може виходити, в результаті чого пристрій перегрівається.

Найкраще працювати за ноутбуком на твердих поверхнях, однак якщо такої можливості немає, треба використати спеціальну підставку. Замість неї можна взяти звичайний картонний лоток для яєць.

Тепер ноутбук можна ставити на м’які поверхні, розмістивши його на лоток. Завдяки заглибленням на картонній "підставці", вентиляційні отвори не будуть закриватися. Завдяки цьому методу можна спокійно ставити пристрій і на коліна, і на будь-які м’які поверхні.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо навушники впали в воду. Ми поділилися, як їх врятувати від поломки.