Діти будуть у захваті: як приготувати маршмелоу без барвників

Читать на русском
Автор
Десерт виходить смачним та корисним
Десерт виходить смачним та корисним. Фото amurmedia.ru

Приготувати маршмелоу вдома не складно

Дитинство — це час, коли хочеться чогось шкідливого та ще й багато. Аби не хвилюватися, що дитина з'їсть надміру не дуже корисної їжі, за можливості вредні смаколики можна приготувати вдома.

Так, наприклад, можна самостійно зробити морозиво або ж маршмелоу. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "danilchenko_77".

Як приготувати маршмелоу

Інгредієнти:

  • желатин 10 г + вода 50 мл;
  • цукор 220 г + вода 60 г;
  • лимонна цедра;
  • лимонний сік – 20 г;
  • барвник;

Спосіб приготування:

  1. Желатин залити водою та зачекати 10 хвилин, поки набухне.
  2. Цукор залити водою та поставити на вогонь.
  3. Коли маса почне кипіти – додати цедру та вимкнути.
  4. Паралельно розтопити желатин у мікрохвильовці (не кип'ятити) та додати в миску.
  5. Почати збивати, додаючи сироп.
  6. Коли маса стане білою, додати сік та барвник і ще збивати 10 хвилин.
  7. Перекласти масу в форму застелену харчовою плівкою і поставити в холодильних до застигання.
  8. Готове маршмелоу присипати сумішшю крохмалю та цукрової пудри.

Раніше ми писали, як збити білки до пишності без міксера та вінчика. Простий лайфхак завжди виручить, якщо під рукою немає спеціального пристрою.