Діти будуть у захваті: як приготувати маршмелоу без барвників
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Приготувати маршмелоу вдома не складно
Дитинство — це час, коли хочеться чогось шкідливого та ще й багато. Аби не хвилюватися, що дитина з'їсть надміру не дуже корисної їжі, за можливості вредні смаколики можна приготувати вдома.
Так, наприклад, можна самостійно зробити морозиво або ж маршмелоу. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "danilchenko_77".
Як приготувати маршмелоу
Інгредієнти:
- желатин 10 г + вода 50 мл;
- цукор 220 г + вода 60 г;
- лимонна цедра;
- лимонний сік – 20 г;
- барвник;
Спосіб приготування:
- Желатин залити водою та зачекати 10 хвилин, поки набухне.
- Цукор залити водою та поставити на вогонь.
- Коли маса почне кипіти – додати цедру та вимкнути.
- Паралельно розтопити желатин у мікрохвильовці (не кип'ятити) та додати в миску.
- Почати збивати, додаючи сироп.
- Коли маса стане білою, додати сік та барвник і ще збивати 10 хвилин.
- Перекласти масу в форму застелену харчовою плівкою і поставити в холодильних до застигання.
- Готове маршмелоу присипати сумішшю крохмалю та цукрової пудри.
Раніше ми писали, як збити білки до пишності без міксера та вінчика. Простий лайфхак завжди виручить, якщо під рукою немає спеціального пристрою.