Готуйте шашлик із правильного м’яса — і він вийде ідеальним: яку частину свині краще вибрати

Читать на русском
Автор

Ви точно насолоджуватиметеся стравою

Ароматний, соковитий шашлик — одна з улюблених страв. Завжди хочеться, щоб він вийшов ідеальним.

Однак для смачної страви недостатньо лише приготувати маринад. Також дуже важливо правильно вибрати м’ясо. Разом з Today розповімо, як вибрати м’ясо, щоб шашлик вийшов ідеальним.

Яке м’ясо найкраще підходить для шашлику

Безумовно, найкращий шашлик виходить зі свинини. Однак свинячу тушу обробляють на кілька частин. Що краще придбати перед походом на природу?

Завдяки прошарку жиру шашлик зі свинячої шийки вийде не лише красивим, але й смачним, із красивою золотистою скоринкою. Маринад до нього потрібно вибирати максимально простий із мінімуму інгредієнтів і без оцту.

Часто рекомендують для шашлику свинячий окіст. Щоб страва вийшла ніжною, потрібно вибирати м’ясо із салом.

Соковитим і ніжним на смак виходить також шашлик із карбонату. Цю частину свинини бажано брати з прошарком сала — вона топиться і не дасть м’ясу висохнути.

З корейки вийде смачний шашлик. Проте варто врахувати, що у цьому м’ясі багато сала. Звісно, його можна зрізати, але навіщо переплачувати?

Ідеальним шашлик вийде зі свинячої вирізки. Однак його варто їсти відразу ж: коли м’ясо охолоне, воно стане жорсткішим.

Раніше ми розповідали про помилки у приготуванні шашлику. В цьому випадку м’ясо вийде несмачним.