Горілка не тільки для коктейлів: як освіжити диван в домі за допомогою алкоголю

Читать на русском
Автор
Засіб з горілкою допоможе освіжити диван Новина оновлена 08 квітня 2024, 18:46
Засіб з горілкою допоможе освіжити диван. Фото Freepik

Цікавий спосіб очищення дивана, про який мало хто знає

Диван у будинку – улюблене місце відпочинку для багатьох. Він найбільше схильний до забруднень, особливо якщо в домі є домашні улюбленці. Очистити диван від плям і освіжити його допоможе звичайна горілка чи спирт. "Телеграф" вже розповідав, як очистити від бруду шви між плиткою, а сьогодні ділиться, як освіжити диван.

Як виявилося, ефективним засобом для чищення дивана може стати звичайна горілка або дистильований спирт, пише 24tv.ua. Не варто переживати, що диван довго сохнутиме, зазвичай це займає близько години.

Змішайте горілку або спирт із водою в ємності з розпилювачем та нанесіть на поверхню дивана. Приділяйте особливу увагу плямам та сильно забрудненим ділянкам. Якщо потрібно, потріть плями м’якою щіткою. Можливо, цю процедуру доведеться повторити, якщо з першого разу не всі забруднення пішли.

Розчин з горілкою або спиртом допоможе освіжити і дезодорувати диван, навіть якщо на ньому немає сильних засаленостей і забруднень. Просто нанесіть рідину розпилювачем на поверхню дивана та дайте висохнути. Особливо ефективно цей засіб допомагає прибрати сліди та запахи домашніх тварин.

Раніше "Телеграф" розповідав, які копійчані засоби допоможуть вивести плями від кави з одягу. Впораються з першого разу.