Інгредієнт, який всі додають, псує борщ: що не варто класти у страву

Читать на русском
Автор

Поширена помилка у приготуванні борщу

Ми розповідали, як приготувати вдалий шашлик. Тепер ділимось порадою, яка допоможе вам покращити смак борщу.

Рецептів борщу безліч, і кожен кулінар готує його по-своєму, ґрунтуючись на власних традиціях та уподобаннях. Тому й смак страви може істотно відрізнятися залежно від регіону. Є одна важлива деталь, яку багато хто ігнорує у приготуванні борщу. Вона стосується одного інгредієнта, який всі додають. Розповідаємо про це разом з Pixelinform.

Який же інгредієнт псує цю страву?

Багатьох здивує, але мова йде про улюблену багатьма картоплю. Вона абсолютно не потрібна в борщі! Її часто додають, щоб зробити страву ситнішою, але насправді вона "забиває" смак борщу, роблячи його менш яскравим, насиченим та оригінальним.

Як готувати борщ без картоплі

Технологія приготування залишається незмінною. Якщо ви готуєте за рецептом чи пропорціями, замініть вагу картоплі іншими овочами — смак страви точно буде на висоті.

Переваги борщу без картоплі

  • Без картоплі всі інші інгредієнти розкривають свій аромат повною мірою.
  • Борщ без картоплі перетравлюється легше, тому він ідеально підходить для тих, хто стежить за своїм здоров'ям.
  • Відмовтеся від стереотипів і спробуйте нове звучання знайомої страви.

Здивуйте себе та своїх близьких новим, неймовірно смачним борщем без картоплі. Також ми розповідали, що не можна гріти в мікрохвильовці.