Не вмикається смартфон: що робити і чи допоможе перезавантаження

Читать на русском
Автор
3891
Треба знати, що треба натиснути
Треба знати, що треба натиснути. Фото Freepik

Завантаження не у всіх випадках допомагає

Смартфони — невід’ємна частина життя для кожного. Тому якщо ми втрачаємо доступ до нього або він виходить з ладу, це стає неприємним досвідом. Раніше ми розповідали, як знайти вимкнений смартфон, а тепер ділимося, що робити, якщо він не вмикається.

Спробуйте перезавантажити пристрій і під’єднати його до живлення. Переконайтеся, що зарядні порти не засмічені та не пошкоджені. Якщо ці кроки не спрацюють, треба переходити до більш радикальних способів. Про це пише techno.nv.ua.

Що робити якщо смартфон не вмикається

Безпечний режим

Деякі смартфони мають комбінації клавіш для різних функцій, серед яких — перезавантаження в режимі безпеки. Щоб його увімкнути, треба натиснути і утримувати кнопку живлення, доки не з’явиться меню вимкнення. Потім — утримувати функцію "Вимкнути" на екрані. Коли з’явиться запит на входження у безпечний режим, треба підтвердити вхід. Під час завантаження у безпечному режимі будуть доступні лише системні додатки. Сторонні будуть вимкнені. Для того, щоб вийти з цього режиму, треба просто перезавантажити телефон.

Раніше "Телеграф" розповідав, які два додатки садять батарею смартфона. Від них краще позбавитися, якщо не хочете, щоб телефон швидко розряджався.