Що змінити в налаштуваннях телефону, щоб заощадити заряд батареї: одна хитрість

Читать на русском
Автор
611
Продовжити час роботи смартфона без підзарядки просто Новина оновлена 07 квітня 2024, 12:28
Продовжити час роботи смартфона без підзарядки просто. Фото Телеграф

Занадто яскравий екран може швидко розрядити батарею вашого смартфона

Багато людей намагаються знайти способи зберегти заряд свого мобільного телефону, але часто не враховують, що однією з основних причин низького рівня заряду може бути яскравий дисплей.

Для продовження часу роботи вашого смартфона без заряджання зверніть увагу на налаштування екрана. Про це пише cnet.

Чим яскравіший дисплей пристрою, тим більше енергії він споживає. Тому важливо вимкнути автоматичну або адаптивну яскравість та встановити рівень яскравості нижче 50% для оптимальної роботи.

Як регулювати яскравість дисплея телефону

Ви можете регулювати яскравість, відкривши контекстне меню вгорі екрана або за допомогою перемикача автоматичної яскравості. У "Налаштуваннях" також можна знайти параметр "Яскравість" для подальшого налаштування.

Для продовження часу автономної роботи телефону використовуйте темний режим, особливо на дисплеях OLED, де він споживає менше енергії. Це також робить використання пристрою більш комфортним для очей.

Щоб увімкнути темний режим, відкрийте розділ "Параметри" на своєму пристрої та знайдіть опцію "Темний режим", "Темна тема" або "Нічний режим". Ви можете активувати цю опцію або встановити розклад роботи режиму, наприклад з 19:00 до 7:00.

Раніше ми писали, які функції можуть прискорити роботу телефону. Усього їх 12.