Обійдеться в копійки: яку хитрість використати проти пилу в оселі

Читати російською
Автор

Допоможе один фантастичний спосіб

Більшу частину роботи під час прибирання займає позбавлення від пилу. Найдрібніші частинки осідають на меблях, включаючи найдоступніші ділянки. З усім тим, існує нестандартний лайфхак, який допоможе запобігти скупченню пилу не тільки на шафах, але і в інших важкодоступних місцях.

Пропонуємо скористатися простим, але ефективним лайфхаком. Він полегшить прибирання, і все, що вам знадобиться, це лише звичайна газета, пише express.

Ідея цього трюку полягає в тому, щоб розкласти газети на поверхнях шаф, включаючи кухонні. Цей зручний метод допомагає боротися з накопиченням пилу у важкодоступних ділянках, таких як шафи, гардероби та навіть холодильники.

Як працює лайфхак із газетами

Газета вбере зайвий пил до того, як вона торкнеться поверхонь унизу і знову забруднить їх. Додатковим плюсом цього розумного способу є те, що газети часто можна отримати безплатно, тому це рішення обійдеться вам задарма.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити насадку для душу. Вам більше не знадобиться побутова хімія, щоб позбавитися вапняного нальоту.