Майже універсальний предмет: де можна використати старі подушки в побуті

Читать на русском
Автор
Дитина на дивані Новина оновлена 04 квітня 2024, 13:29
Дитина на дивані. Фото Pixabay

Вони вбережуть вас від популярних проблем

Якщо після чистки подушок вдома ви не добились результату, наче вони тільки були придбані в магазині, то цьому предмету інтер'єру можна дати другий шанс.

Як повідомили на сайті Real simple, є чотири способи, де можна використати подушки. Вони містять в собі благодійність, ліжко для домашніх тварин, ізоляційний матеріал або матеріал для пакування.

Благодійність

Якщо ви купуєте нову подушку, ви можете пожертвувати стару на благодійність. Бездомні та притулки для тварин прийматимуть подушки, якщо вони в хорошому стані.

Ліжка для домашніх тварин

Якщо у вас є пухнастик, то йому можна віддати вашу стару подушку. Вона вже матиме ваш запах, який знайомий вашому вихованцеві, тож нове ліжко сподобається вашому улюбленцю.

Ізоляція

Для запобігання протягам можна використовувати старі подушки. Оберніть навколо водопровідних труб подушку і ви не отримаєте їх замерзання взимку.

Пакувальний матеріал

Старі подушки знадобляться під час транспортування крихких речей. Їх можна покласти між посудом, вазами чи іншими крихкими предметами.

Окрім того, якщо ви хочете використовувати подушки за призначенням, то можна зшити японське ліжко-футон з 4-5 стандартних подушок.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як почистити подушки з пуху та пір’я.