Гороскоп на 5 квітня: Ракам треба добиватися вигідних умов, а Дівам — освідчуватися у коханні

Читать на русском
Автор
2749
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 5 квітня 2024 року
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 5 квітня 2024 року. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку присвячувати себе релаксації та спілкуванню з новими людьми

У коридор затемнень "Телеграф" подає ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 5 квітня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на п’ятницю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

У цей день важливо знаходити тишу та спокій. У спокійній обстановці простіше працювати, відпочивати та розробляти нові плани та ідеї. Якщо хтось попросить допомоги, краще не відмовляти – ваша доброта повернеться до вас подвійно. У Овнів невдалий період у ретроградний Меркурій.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Енергія сьогодні буде високою, але існує ризик застрягти у замкнутому колі цієї енергії. Використовуйте творчі ресурси для звільнення енергії. Результати можуть бути не такими вражаючими, але це цінний досвід, який може призвести до нестандартних рішень.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Основна порада на сьогодні не поспішати. Уважність та обережність відіграють ключову роль для успіху, особливо у фінансовій сфері. У відносинах слід уникати громадських конфліктів, які можуть призвести до серйозних проблем.

Рак (22 червня — 22 липня)

Цього дня важливо бути обачливим, наполегливим та амбітним, особливо під час переговорів про вигідні умови роботи, угод, кредитів чи договорів купівлі-продажу. Не варто відмовлятися від своїх інтересів, щоби скористатися можливостями.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Перша половина цієї п’ятниці підходить для шопінгу, щоб порадувати себе, близьких чи друзів подарунками. Раптові сюрпризи можуть стати чудовим способом висловити свою любов до близьких. У другій половині дня варто зайнятися домашніми справами.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Це гарний день для занять домашніми справами чи ремонтом. Можна працювати з дому або повністю присвятити час релаксації. Нічні світила підтримають тих, хто збирається розпочати нові стосунки, призначити побачення чи освідчитися у коханні.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Цей день ідеально підходить для спілкування із великою кількістю людей. Ви можете відвідувати концерти, ресторани, кафе та бари, де є можливість завести нові корисні знайомства та отримати задоволення від спілкування. У любовній сфері на вас чекає удача. Терезам буде непросто в ретроградний Меркурій.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Відмінний привід для романтичних зустрічей та нових знайомств. Парам слід насолодитися спільним проведенням часу, здійснити невелику подорож або вирушити разом за покупками. Увечері приємно розважитися, прогулятися та змінити обстановку. Скорпіон розбагатіє у квітні 2024 року.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Астрологи рекомендують не перекладати відповідальність на інших та філософськи сприймати невдачі. Важливо пам’ятати, що всі погані моменти минають. Нічні світила гармонізовані, тому можна сміливо поринути у нові завдання.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

У ділових та фінансових питаннях використовуйте розумний підхід. Не варто ризикувати чи витрачати надто багато часу на складні завдання. Також краще зосередитися на одній справі, щоб бути послідовним та обережним.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

У любовних справах Водоліям потрібно проявити більше сміливості та наполегливості, особливо якщо вони шукають партнера. Сьогодні чудовий час для нових починань, ремонту, прибирання чи романтики. У сфері бізнесу та роботи важливо проявляти стриманість.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Краще розпочати новий день із позитивних емоцій, уникаючи розмов, які можуть засмутити близьких. Бажано зайнятися приємними справами або чимось, що не забере багато сил та енергії. Вечір підходить для спокійного відпочинку, спілкування та, можливо, нових знайомств.