5 простих лайфхаків для смартфону, які вам знадобляться

Читать на русском
Автор
Лайфхаки для телефону Новина оновлена 03 квітня 2024, 12:26
Лайфхаки для телефону. Фото Canva

Такі поради можуть стати вам у нагоді будь-коли

Сучасні телефони мають велику кількість корисних функцій — будильника, камери для фото та відео, диктофона, калькулятора та порадника. Це все суттєво спрощує життя. До речі, є кілька секретних опцій, які покращать роботу смартфона.

Gsm-ka пропонує кілька лайфхаків, які варто знати, адже це допоможе у різних ситуаціях.

  • На склі будь-якого телефона залишаються відбитки пальців. Це має неохайний вигляд, тож хочеться їх швидше позбутися. Але не поспішайте брати засіб для чищення скла. Пошукайте на полицях звичайну звичайну канцелярську гумку та потріть нею сліди.
  • Якщо вам потрібне потужніше світло, ніж просто ліхтарик, є один вихід. Треба увімкнути ліхтарик на смартфоні, поставивши на нього маленьку плпяшку води. Воно відбиватиме світло, й стане набагато ясніше.
  • Буває так, що сумочки з собою брати не хочеться, а потрібно, окрім телефона, взяти ще гроші та банківську картку. Це не проблема. Покладіть її між смартфоном і чохлом. Особливо ідея знадобиться для спортзалу, коли не хочеться залишати цінні речі у роздягальні. Також — на пробіжку в парку, коли незручно пересуватися з сумкою.
  • Коли телефон опиняється у воді — здається, що кінець світу й доведеться купувати новий гаджет. Перше, що не варто робити — це намагатися його увімкнути, аби перевірити, чи працює. Натомість якщо є змога, треба витягти одразу батарею. Тоді перемотайте паперовими рушничками та залишіть, аби висох.
  • Якщо зарядка для телефону займає вам багато місця, є один цікавий лайфхак. Її треба намотати на маркер і подути на неї гарячим повітрям з фену. Розмотавши, будете мати зарядку у вигляді пружини.

Нещодавно "Телеграф" розповідав, як правильно продезінфікувати телефон, аби не нашкодити йому. Його треба чистити, адже ми користуємось смартфоном часто, тож там багато мікробів.