Брудний плінтус більше не буде "мозолити" вам очі: як відчистити його до блиску

Читать на русском
Автор
Агресивні хімікати вам не знадобляться Новина оновлена 03 квітня 2024, 09:38
Агресивні хімікати вам не знадобляться. Фото Freepik

Плінтус буде сяяти чистотою

Під час прибирання ми часто забуваємо про плінтуси, на які осідає багато пилу, а на кухні на них збирається велика кількість жиру з часом. Тому очищувати їх — дуже важливо. Раніше ми розповідали, як і коли помити вікна після зими, а тепер розповідаємо, як відчистити плінтус у ванній та на кухні швидко й ефективно.

Якщо довго не очищувати їх, з часом робити це буде набагато складніше. Цей спосіб безпечний для дітей та тварин. Про це розповіли на Mirror.

Як легко відчистити брудний плінтус

Агресивні хімічні засоби вам не знадобляться. Весь секрет у теплій воді та засобі для миття посуду. Плінтус матиме гарний вигляд.

Річ у тім, що тепла краще розчиняє забруднення, ніж холодна, а засіб для миття посуду впорається з жиром, що осідає на кухонних плінтусах. Сильних хімікатів не потрібно. Таким способом можна також очищувати плінтус у ванній кімнаті.

Потрібно змішати теплу воду і засіб для миття посуду в мисці і натерти плінтус за допомогою губки. Після цього найкраще пройтися по поверхні ганчіркою з мікрофібри. Так плінтус буде блищати.

Раніше "Телеграф" розповідав, як помити дзеркало у ванній кімнаті, щоб не лишилося розводів. Вам знадобиться простий дешевий засіб.