Така глазур точно не осипеться: перевірений рецепт до Великодня

Читати російською
Автор

Вам не доведеться довго поратися

Улюблену паску можна прикрашати як завгодно, наскільки вистачить фантазії. Однак саме солодка глазур — один із найпростіших і найсмачніших варіантів. Пам’ятаєте, як у дитинстві ми об’їдали її всю зі святкової випічки?

Така солодка глазур дуже подобається дітям та дорослим. Разом зі Shuba розкажемо, як її приготувати таким чином, щоб вона не обсипалася і не блякла. Головне – дотримуватись рецепту. Приготованою кількістю глазурі можна буде прикрасити від двох до чотирьох пасок, залежно від їх розміру.

Як приготувати міцну глазур на паску

Інгредієнти на 2 порції:

  • цукор – 1 склянка;
  • желатин — 1 ч. л.;
  • сік лимона – 2 мл
  • вода – 6 ст. л.;
  • ванілін – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Желатин заливаємо 2 ст. л. води та залишаємо на час, поки він набухне.
  2. В окремій каструлі змішуємо цукор, ванілін та 4 ст. л. води. Ставимо на повільний вогонь і помішуючи, гріємо до розчинення цукру.
  3. У приготовлений цукровий сироп додаємо желатин і перемішуємо до його розчинення. Знімаємо з вогню, збиваємо суміш міксером, поки вона стане білою і пишною і додаємо кілька крапель лимонного соку.

Приготовану глазур тепер наносимо на пишну паску. У вас вийде фантастична випічка.