Вплив ретроградного Меркурія: яким знакам Зодіаку цей період принесе розчарування

Читати російською
Автор

Є ризик виникнення несподіваних ситуацій

В період ретроградного Меркурія варто очікувати несподівані зміни трьом знакам Зодіаку. Ці зодіакальні сузір’я відчують на собі негативний вплив у цей період. Рух ретроградного Меркурія позначиться на житті цих знаків Зодіаку.

Не варто в цей період планувати поїздки, переїзд чи відкриття бізнесу. Про це пише Meta.

На які знаки Зодіаку вплине ретроградний Меркурій

Діва

Представники цього знаку можуть зневіритися і подумати, що все, що вони роблять, не принесе ніяких результатів. Однак не варто розчаровуватися — незабаром все налагодиться. Скористайтеся цим часом та станом для самоаналізу та завершення справ, які ви почали раніше. Намагайтеся не думати про невдачі і розчарування і налаштуйтеся на позитив.

Козеріг

Представники цього знаку не відчують сильного впливу ретроградного Меркурія. Ваші справи будуть йти добре, однак значно повільніше. На вас чекають труднощі та перешкоди. Не варто перейматися чи впадати в депресію через проблеми, які виникнуть. Вони підуть вам на краще.

Близнюки

Близнюки відчують вплив ретроградного Меркурія у нових справах. Вони матимуть дещо негативний початок, що вимагатиме радикальних рішень. Тому добре задумайтесь перед тим, як починати щось нове і займіться завершенням поточних справ.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку зазнають невдач у романтичних стосунках. Три представники зодіакального кола у квітні зіштовхнуться зі складнощами у коханні.