Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Дівам випадуть хороші можливості, а Близнюкам — несподіваний прибуток

Читать на русском
Автор
16991
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 1 по 7 квітня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 1 по 7 квітня 2024 року

Без проблем не обійдеться, але загалом тиждень обіцяє бути непоганим

Початок квітня у деяких пройде під знаком фінансових труднощів, тоді як інші, навпаки, зможуть отримати в цей час несподівану матеріальну підтримку або розпочати нову справу.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 1 по 7 квітня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Четвірка кубків

У Вас найближчими днями гроші стабільно будуть, але не надміру, а рівно стільки, щоб задовольнити емоційний голод покупками і зрозуміти, що щастя не в матеріальному.

Телець — перевернутий Король кубків

У перевернутому вигляді картка попереджає — протягом тижня можливі втрати, а хтось з оточення може обдурити, зокрема й у фінансових питаннях.

Близнюки — Туз пентаклів

Наступного тижня у Вас може з’явитися довгоочікуваний шанс покращити свої фінансові справи — можливо, якісь інвестиції дадуть прибуток, повернуться борги, спадщина, допомога чи інші фінансові надходження. Також картка може говорити про придбання нерухомості за містом.

Рак — Закохані

Вам найближчим часом може сильно допомогти партнер (діловий чи не дуже), — з його боку очікується фінансова допомога з проєктами.

Лев — перевернутий Туз кубків

Поки всі блага, доленосні зустрічі та можливості розбагатіти пройдуть повз Вас, а надії на покращення фінансового стану не виправдаються. Ваші спроби або не ознаменуються успіхом, або Ви не зможете їх гідно реалізувати.

Діва — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні у Вас будуть сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, залежить тільки від Вас.

Терези — перевернуте Колесо Фортуни

Фортуна відвернеться від Вас, — сприятливі можливості можуть піти до когось іншого, вкладення не виправдають себе, хтось інший справить враження на Вашого начальника.

Скорпіон — Дев’ятка пентаклів

Також ця карта називається Владикою матеріального достатку. Найближчими днями Ви можете отримати винагороду за свою працю, при цьому не бійтеся починати щось нове, адже успіх буде на Вашому боці.

Стрілець — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому положенні ця карта є добрим знаком. Скоро Ви можете знайти загублене — отримати нову роботу, відновити ділові контакти, розпочати справу заново. Однак також карта каже, що Ви будете схильні переживати через проблеми, які самі собі вигадали, що може стати перешкодою.

Козоріг — Правосуддя

На наступному тижні Ваші фінансові справи складуться добре, грошова суперечка може закінчитися з вигідним для Вас результатом, Вам можуть повернути борг або виплатити компенсацію.

Водолій — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Риби — Дев’ятка мечів

Наступного тижня Ваші фінанси можуть почати співати романси, і Ви можете відчути тугу та хвилювання через гроші. Також найближчим часом Вас можуть обдурити у чомусь, пов’язаному з фінансами.