Гортензія зростатиме наче божевільна: закопайте під кущ ці відходи

Читать на русском
Автор
8806
Гортензія прикрашає сад
Гортензія прикрашає сад. Фото freepik.com

Простий спосіб підгодувати рослину поживними речовинами

Гортензії по-справжньому прикрашають будь-який садок. Вони будуть ще більш привабливими, якщо дотримуватись деяких вимог щодо догляду. Після весняної обрізки не заважає підтримати рослину добривами, які можна зробити самостійно.

Завдяки нехитрому засобу гортензія отримає стимул рости і цвісти швидше, ніж звичайно, що напевно не залишиться непоміченим.

Чим підгодувати гортензію навесні

Правильний догляд за гортензіями та іншими рослинами може принести чимало користі. Завдяки дуже простому засобу квіти будуть рости дуже швидко і матимуть кращий вигляд.

Допоможе в цьому бананова шкірка. Подрібніть відходи на дрібні шматочки та закопайте їх у землю під квітами. Шкірка банана передасть свої поживні речовини у ґрунт, а їх своєю чергою заберуть коріння рослин.

Також можна використовувати висушену в духовці бананову шкірку. Розштовхніть її у ступці або подрібніть у блендері. Розсипте отримане борошно під гортензією, а потім полийте рослину.

Бананове добриво підійде і для інших квітів у саду.

Раніше "Телеграф" розповідав, які культурні рослини можуть зайняти значну площу на ділянці. Необхідно бути обережно з посадкою хрону, топінамбуру, суниці і не тільки.