Не викидайте чайні пакетики — відправте їх у взуття: незвичайний трюк позбавить проблеми

Читать на русском
Автор
2880
Вас більше не потурбує запах із взуття
Вас більше не потурбує запах із взуття. Фото cxid.info

Просте вирішення наболілої проблеми

У більшості з нас чайні пакетики асоціюються із затишним чаюванням. Що може бути краще, ніж поспілкуватися з домашніми під чашку ароматного чаю та пишної випічки?

Найчастіше після заварювання чаю ми викидаємо пакетики і даремно. Вони мають безліч корисних застосувань — це екологічна та ефективна альтернатива для розв'язування дрібних побутових проблем. Однак видання Informacion поділилося одним корисним та несподіваним методом їх використання – потрібно просто покласти чайні пакетики у взуття.

Навіщо відправляти чайні пакетики до взуття

Виявляється, чайні пакетики завдяки своїм поглинаючим властивостям діють як натуральні дезодоранти. Вони допоможуть усунути будь-який неприємний запах із взуття.

Для цього потрібно просто помістити у взуття сухий пакетик чаю та залишити на ніч. Він поглине вологу — адже саме вона часто є живильним середовищем для бактерій, що викликають неприємний запах. Завдяки цьому лайфхаку улюблені кросівки будуть набагато свіжішими.

Наступного разу, коли ви насолоджуватиметеся чашкою чаю, не відправляйте чайний пакетик у смітник. Можливо він стане рішенням, яке ви так довго шукали.

До того ж у чайних пакетиків є ще одне несподіване застосування. Надішліть їх в унітаз — і ви будете здивовані результатом.