Як прискорити зарядку телефона: три простих правила для будь-якої моделі

Читать на русском
Автор
Заряджати телефон краще від розетки
Заряджати телефон краще від розетки. Фото pixabay.com

Старі телефони мають більш зношену батарею

Закривати всі програми, які були відкриті в фоновому режимі та не користуватися телефоном під час заряджання. Ці нехитрі правила допоможуть зарядити телефон швидше. Якщо ж у вас кнопковий телефон або ви шукаєте додаткових порад, як пришвидшити зарядку — варто звернути увагу на три прості правила.

Перше — варто використовувати найсильніший електричний струм. Про це пише портал Batteries Plus. Тому варто обрати зарядку від розетки, а не від комп'ютера.

Вимкніть телефон, поки він заряджається або перейдіть у режим польоту. Вимкнувши телефон, ви переконаєтеся, що весь заряд йде на батарею, і ніщо не використовує цю енергію для будь-яких інших цілей. Якщо це не можливо, то допоможе увімкнення режиму польоту — воно вимкне всі бездротові з’єднання. Це допоможе вашому телефону заряджатися швидше.

Не перегрівайте телефон — не кладіть його на м'які поверхні під час зарядки та знімайте чохол. Тепло може пошкодити ваш акумулятор. Телефон також можна заряджати в прохолодному місці, аби уникнути перегріву.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що робити, якщо телефон втрачає сигнал. Бігати з ним в руках в пошуках мережі не варто — можна впоратися програмними налаштуваннями.