Крупу з магазину — відразу в морозилку: ви точно позбавитеся неприємності

Читать на русском
Автор
Ваші крупи будуть у безпеці
Ваші крупи будуть у безпеці. Фото Pixabay

Вам більше не доведеться турбуватися про запаси

Без різних круп складно уявити нашу кухню. Це незамінний продукт у кожному будинку, який використовується для приготування різноманітних страв.

Навіть за дотримання правил зберігання у крупах іноді заводяться жучки. Цієї проблеми допоможе уникнути один простий лайфхак – просто потрібно відправити упаковку з майбутньою кашею у морозилку. Докладніше розповімо разом з "Важно знать".

Навіщо відправляти крупу в морозильну камеру

Перед довгостроковим зберіганням крупу необхідно на якийсь час покласти в морозильну камеру. За допомогою цієї хитрощі можна запобігти появі шкідників. Вона допомагає позбавитися можливих комах і в гречці, і в рисі, і в будь-якій іншій крупі.

Щоб запобігти появі жучків, потрібно просто відправити крупу в морозильник на добу. Після цього необхідно пересипати заморожену крупу в будь-який контейнер для зберігання — вона збережеться в ідеальному стані.

Як правильно зберігати крупи

Потрібно використовувати герметичні контейнери. Кришка повинна закриватися щільно, щоб запобігти доступу повітря та вологи до крупи.

Зберігати крупи необхідно у прохолодному та сухому місці. Ідеальна температура для довгострокового зберігання крупи – від 10 до 15 градусів.

Важливо також стежити терміном придатності крупи. Крім того, періодично потрібно переглядати запаси, щоби переконатися, що продукти знаходяться в хорошому стані.

Раніше ми розповідали, як приготувати розсипчастий рис. Виявляється, це дуже просто.