Гороскоп Таро на квітень 2024: Терезів чекає переродження, а Стрільців — нові вершини

Читати російською
Автор

У деяких середина весни буде дуже файною

Середина весни у 2024 році далеко не у всіх буде вдалою та благополучною, проте деякі все ж таки зможуть використати цей час, щоб якісно покращити своє життя.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на квітень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Лицар мечів

Цей лицар передбачає раптові, несподівані події і можливо навіть конфлікт, але, якщо Ви діятимете рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточуючих, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах у квітні.

Телець — перевернута Королева кубків

Квітень у Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відвернутися від проблем та світу в цілому за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками та намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Близнюки — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не бійтеся як слід попрацювати наступного місяця, оскільки Ваші зусилля швидше за все окупляться, і вдасться реалізувати все задумане.

Рак — перевернутий Туз мечів

Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Лев — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Діва — перевернена Двійка пентаклів

Ви взяли на себе забагато всього, через що у квітні у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Терези — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Незабаром у вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Скорпіон — перевернута Королева мечів

У цьому положенні карта означає, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством і підступністю, однак це може бути спрямовано як проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, квітень може принести малоприємні сюрпризи.

Стрілець — Королева пентаклів

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас місяць. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Козоріг — перевернуте Правосуддя

У цьому положенні карта попереджає, що у квітні вдача буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат Вам не сподобається.

Водолій — Лицар пентаклів

Карта каже, що у квітні Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Риби — порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків сорочку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж Ви не готові знати про нього.