Очищення, дезінфекція та усунення смороду: достатньо насипати склянку цього засобу в раковину

Читать на русском
Автор
Розкрито рецепт ефективного засобу для чищення за копійки
Розкрито рецепт ефективного засобу для чищення за копійки. Фото hibiny.ru

Раковина стане чистою і без засмічення

Навіть найвідповідальніші господині часом можуть стикатися з проблемою неприємного запаху з раковини, на ній може накопичуватися бруд або з’являтися іржа. Для усунення цих проблем зовсім не обов’язково купувати дорогі засоби, адже впоратися з ними допоможе звичайна сіль.

Цей білий порошок не тільки очищає та дезінфікує поверхню, але також бореться із неприємними ароматами. Як його використовувати – розповідає "Світ якісної техніки".

Як прочистити засмічення у раковині за допомогою солі

Сіль має властивості очищення та дезінфекції. Якщо висипати сіль у раковину з невеликою кількістю води, це може допомогти в очищенні та дезінфекції поверхні. Це особливо корисно, якщо в раковині залишилися залишки жиру чи інші забруднення.

Сіль також може стати в пригоді для боротьби з неприємними запахами, які іноді виникають у раковинах. Завдяки своїм абсорбуючим властивостям вона здатна поглинути запахи, роблячи раковину свіжішою та чистішою.

У разі утворення засмічення у трубах, звичайна сіль також може допомогти. Процедура проста: достатньо посипати трохи солі в каналізаційні труби та залити їх окропом. Однак, важливо зазначити, що це більше профілактичний захід. При серйозних засміченнях цей метод може виявитися недостатньо ефективним.

Додавання солі до раковини також може допомогти запобігти корозії металевих деталей зливної системи, особливо важливо це в регіонах з жорсткою водою, де корозія часто є проблемою.

Проте варто пам’ятати, що постійне використання солі може спровокувати розвиток корозії. Тому після застосування необхідно ретельно змити її.

Раніше "Телеграф" розповідав, як почистити ванну з нальотом та відбілити її. Ванна стане білою після прибирання.