Коли вимкнули електроенергію: як можна зарядити Wi-Fi роутер

Читать на русском
Автор
Нестандартний метод зарядки Wi-Fi роутера Новина оновлена 26 березня 2024, 14:46
Нестандартний метод зарядки Wi-Fi роутера. Фото Freepik

Існує простий спосіб, про який ви навіть не здогадувалися

Днями Росія все частіше обстрілює інфраструктуру в українських містах. Через це у населених пунктах масово відключають електроенергію. Доводиться думати, де заряджати різні пристрої, зокрема, Wi-Fi роутер, за допомогою якого ми маємо доступ до інтернету.

Саме павербанк допомагає нам мати наші пристрої — комп'ютери, ноутбуки, планшети й телефони, зарядженими, пише "Адамант". А у наш нестабільний час, особливо важливо залишатися на зв'язку. Є простий спосіб, як зарядити Wi-Fi роутер за допомогою павербанка.

  1. Насамперед слід подивитися, яка ємність павербанка. Вона може бути різною: від 2000 мАг до 50 000 мАг. Найкраще — коли висока ємність, бо тоді роутер залишатиметься зарядженим довше. Тому з'ясуйте, чи ваш пристрій є достатньо потужним для заряджання Wi-Fi роутера.
  2. У цій справі дуже важливо мати правильні кабелі. Для підключення Wi-Fi роутера вам потрібен такий, яким вийде поєднати порт живлення маршрутизатора та вихідний порт павербанка.
  3. Якщо ви вже знайшли потрібні кабелі, тут все просто. Вставте один кінець до вихідного порту павербанка, а другий — до порту живлення роутера.
  4. Коли підключили кабелі, спершу увімкніть павербанк, а тоді — роутер. Останній повинен показувати сигнал Wi-Fi. Так, ви можете підключити свої гаджети до вай-фаю та перебувати в мережі.
  5. Зазвичай на павербанках можна побачити стан заряду. Тож слідкуйте за тим, аби його вистачало для підключення до Wi-Fi роутера. Також не варто вмикати вай-фай на всіх пристроях. Бо це швидше розряджатиме павербанк.

Нещодавно "Телеграф" писав, що треба вимкнути у айфоні, аби гаджет залишався зарядженим довше. Потрібно оновити програмне забезпечення, вимкнути автоматичний режим 5G та вібрацію.